Verzending | Disolut

Verzending

Omdat DISOLUT werkt met Active Ants, lukt het ons uw bestelling vaak de volgende dag al te laten bezorgen! Voor 22.00 besteld, dezelfde dag verzonden! PostNL bezorgt niet op zon- en maandagen, deze dagen kunnen wij dan ook niet leveren. Plaatst u bijvoorbeeld op maandag om 18:00 uur een bestelling die in Nederland bezorgd moet worden, dan kunt u de bestelling op dinsdag al in huis verwachten. Aangezien onze verpakkingen erg klein zijn, kunnen de bestellingen meestal in de brievenbus worden bezorgd en hoeft u hiervoor dus niet thuis te blijven. Binnen Nederland heeft u altijd gratis verzending.

Voor bestellingen vanuit België geldt: Voor 18:00 besteld, dezelfde dag verstuurd. De bestellingen naar België worden verstuurd als pakket met GLS. Deze bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd. Voor bestellingen naar België geldt gratis verzending bij een minimale besteding van €25,-. Heeft uw bestelling een waarde van minder dan €25,- dan vragen wij om een bijdrage van €3,- voor de verzendkosten.

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen

Corona

Op dit moment (30 Maart) draait onze productie nog steeds door. Momenteel hebben wij voor meerdere maanden voorraad. Zolang PostNL en andere koeriers mogen en kunnen werken, zullen ook wij doorwerken en uw bestelling verwerken.