Starchway - Disolut

Starchway

Starchway is een invertase en gluco amylase bevattend voedingssupplement.

Starchway is verkrijgbaar in een verpakking met 50 capsules en een grootverpakking met 150 capsules.

Gebruik van Starchway

Het is erg lastig om aan te geven hoeveel Starchway capsules u per keer dient in te nemen. Dit varieert per persoon en is afhankelijk van de mate van intolerantie en de portiegrootte. Ons standaard advies is: één tot drie capsules innemen voor de maaltijd. Het is geen probleem om meerdere capsules per dag in te nemen, tot een maximum van 15 capsules per dag. Heeft u moeite met het doorslikken van de capsules? U kunt de capsules gerust open draaien en de inhoud over de voeding strooien, of innemen met wat vloeistof.

Starchway is circa een half uur werkzaam, hierna dient u bij een nieuwe maaltijd wederom één tot drie capsules in te nemen. Starchway is geschikt voor iedere leeftijd. Bij kinderen onder de vier jaar is het advies om de capsule open te draaien en alleen de inhoud in te nemen met wat vloeistof. De reden hiervoor is, dat de capsules soms lastig door te slikken zijn voor kinderen.

Ingrediënten

Starchway bevat de enzymen Invertase (7500 units) en gluco-amylase (2500 units). Als hulpstof is Calcium carbonaat gebruikt. De capsule zelf is gemaakt van vegetarische cellulose (HPMC). Starchway is geschikt voor vegetariërs.

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen