Spastische Darm Behandeling | Ontdek Onze Producten | DISOLUT

Spastische darm behandeling


Behandeling bij spastische darm

Iedereen met een spastische darm is op zoek naar een behandeling voor deze aandoening. U denkt ongetwijfeld na over wat u zelf kunt doen om te zorgen dat uw klachten verminderen. Wellicht denkt u dat u iets kan doen om de klachten in zijn geheel te elimineren. Dit soort vragen zijn geen vragen waarop u zelf het antwoord dient te vinden. U kunt deze vragen het best voorleggen aan uw huisarts of diëtist die u meer informatie kan geven. Samen met u huisarts kunt u wellicht tot een behandeling komen die uw buik- en darmklachten naar behoren verminderen.

Er is helaas geen eenduidige behandeling voor een spastische darm die voor iedereen aanslaat. De behandeling van een spastische darm is namelijk een ingewikkeld proces. De buik- en darmklachten kunnen door talloze voedingsstoffen aangewakkerd worden. Dit maakt dat iedereen anders op een behandeling voor een spastische darm kan reageren. Door in gesprek te gaan met uw huisarts kunt u samen testen waar uw klachten precies vandaan komen en kunt u samen een behandeling voor uw spastische darm ontwikkelen.

Bekijk producten Neem contact op


Behandeling voor een spastische darm

Indien u last heeft van een spastische darm heeft u zeer waarschijnlijk last van buik- en darmklachten. Doordat deze buik- en darmklachten door talloze voedingsstoffen aangewakkerd kunnen worden, is de behandeling van een spastische darm geen eenduidig proces. Om te achterhalen waar uw spastische darmklachten vandaan komen, kunt u het best contact opnemen met uw huisarts. Samen kunnen jullie onderzoeken wat een mogelijke verklaring voor uw spastische darm kan zijn. Bovendien kunnen uw huisarts en diëtist u adviseren over verschillende voedingsmiddelen die u wel en niet kunt eten. Door alle factoren te evalueren kunt u tot een passende behandeling komen voor uw spastische darm.

Producten van DISOLUT

Indien, na uw gesprek met uw huisarts, blijkt dat u intolerant bent voor diverse voedingsstoffen, kunnen de producten van DISOLUT u wellicht helpen. De voedingssupplementen van DISOLUT passen in het FODMAP-dieet. Indien u voedingsmiddelen met lactose of veel koolhydraten lastig kunt verteren, is het FODMAP-dieet wellicht geschikt voor u! DISOLUT heeft zich gespecialiseerd in lactose-intolerantie—een stof die in de FODMAP-groep valt en wellicht uw klachten veroorzaakt. Dankzij de voedingssupplementen Disolact Lactase, Fibractase en Quatrase van DISOLUT kunnen uw klachten mogelijk verminderen.

Bekijk producten Neem contact op

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen