ProDAO- stimuleert de aanmaal van diamine oxidase

ProDAO


Wat is ProDAO?

ProDAO is een speciaal ontwikkeld voedingssupplement welke koper en zink bevat. Hiernaast bevat ProDAO vitamine C, vitamine B6 (P5P) en calcium ascorbaat. ProDAO is een voedingssupplement en GEEN anti histamine (anti histaminicum) ProDAO is verkrijgbaar in verpakkingen van 30 en 60 capsules. Aanbevolen dosering is 2 capsules per dag. Eén ‘s-ochtends en één in de avond.


Hoe werkt ProDAO?

ProDAO vult koper- en zinktekorten aan waardoor het lichaam voldoende bouwstoffen krijgt om zelf Diamine Oxidase aan te maken. Houdt er rekening mee dat ProDAO enige dagen gebruik nodig heeft om een effect te genereren.


ProDAO of DAOSIN?

DAOSIN bevat het enzym Diamine Oxidase en vult dus DIRECT een tekort aan dit enzym aan. ProDAO bevat de bouwstenen die het lichaam nodig heeft om Diamine Oxidase zelf aan te maken. Beide producten zijn goed naast elkaar te gebruiken. Al dan niet gecombineerd met een histamine beperkt of histamine vrij dieet.

ProDAO is zo puur mogelijk, naast de boven genoemde ingrediënten bevat het dan ook alleen HPMC (capsule) en titanium dioxide, dit is de kleurstof die de capsule zijn witte kleur geeft.


Is ProDAO veilig?

Kort maar krachtig: ja. Maar…. omdat ProDAO hoog gedoseerd is in Zink en Koper raden wij u aan geen andere koper en zink bevattende supplementen te gebruiken. Mocht u misselijk worden van de ProDAO dan raden wij u aan om te minderen van tweemaal daags een capsule naar éénmaal daags een capsule.

prodao, histamine, diamine oxidase, histamine intolerantie, daosin, AH&glutamin, ah glutamin

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen