Ook de oprichter van DISOLUT heeft een voedings intolerantie.

Over ons

DISOLUT houdt zich bezig met het ontwikkelen en verkopen van voedingssupplementen voor mensen met voedingsintoleranties. In 2008 is DISOLUT opgericht door Remko Hiemstra, die zelf lactose intolerant is. In 2008 was er nog geen goed werkend en betaalbaar lactase supplement op de markt, dus is DISOLUT begonnen met het ontwikkelen en verkopen van het product ‘DISOLACT’, een goed en betaalbaar lactase supplement.

Door vragen van klanten en diëtisten hebben wij gemerkt dat er grote behoefte was aan meerdere producten voor mensen met een voedingsintolerantie. Vandaar dat DISOLUT ook de producten Lutomerase, Fibractase, Quatrase, Starchway en Cozidase heeft ontwikkeld.

Wist u dat wij de meeste producten zelf ontwikkeld hebben en ook zelf produceren?
DISOLUT heeft hiervoor ook productiepersoneel in dienst. Het grootste deel van onze producten wordt geproduceerd in onze productieruimtes in Donkerbroek (Frl). Daarnaast zijn bij DISOLUT twee diëtisten werkzaam, die kunnen helpen bij alle vragen over voedingsintoleranties en het gebruik van onze producten.

De slogan van DISOLUT is: Dietary Solutions That Make You Smile. Wij willen mensen met een voedingsintolerantie weer laten genieten van eten!
Helaas dienen wij ons te houden aan de claim wetgeving en de richtlijnen met betrekking tot reclame. Het niet houden aan deze regels kan resulteren in boetes vanaf €30.000,- u zult begrijpen dat wij dan ook geen risico nemen met die producten waar geen wettelijk toegestane claim op rust (alle uitgezonderd de 86 ingrediënten op de Europese lijst).
Dit geeft ons helaas enorme beperkingen om goede informatie te verstrekken aan professionals en consumenten.

Ook voor de producten die geen toegestane claim hebben, is een wetenschappelijke rationale en medische achtergrond aangetoond en beschikbaar. Helaas mogen we deze dus niet direct verstrekken. Ook mogen we van de producten zonder toegestane claim niet zeggen voor welke indicatie deze zijn, dit wordt namelijk gezien als een medische claim.
Wel mogen wij antwoord geven op uw vragen. Mocht dit document dan ook vragen oproepen, we horen ze graag!

Mail: info@disolut.com
Telefoon: 051 6794524

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen