Over ons

DISOLUT houdt zich bezig met de verkoop van o.a. lactase voedingsupplementen onder het merk  DISOLACT lactase. Wij hebben zowel lactase capsules als lactase drupjes (lactase drops) in ons assortiment.

Ons bedrijf is uit frustratie begonnen. De oprichter en zijn zoontje (lactose intolerant vanaf zijn geboorte) zijn zelf lactose intolerant en konden geen goed en betaalbaar lactase supplement vinden.
Daarom ontwikkelde hij DISOLACT lactase: kleine makkelijk te slikken (vegetarische) capsules. De capsules bevatten 3000 FCC lactase, de Extra Forte capsules bevatten zelfs 10.000 FCC lactase  (voldoende voor een heeele grote milkshake).

Uit de vele positieve reacties die binnenkomen weten we dat we de juiste keuzes hebben gemaakt.

Bent u (lactose-) intolerant en gebruikt u onze producten? Laat ons weten hoe u onze producten gebruikt. Mail naar: info@disolut.com

Door vragen van klanten en diëtisten is gebleken dat er grote behoefte was aan meerdere producten voor mensen met een voedings-intolerantie. Vandaar dat DISOLUT sinds juni 2014 de lokale distribiteur is van Daosin. Hiernaast zijn wij continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen voor mensen met voedings problemen.

Met een achtergrond als (senior) onderzoeks-begeleider in zowel de farmaceutische als in de voedingsindustrie wil de oprichter van DISOLUT alleen producten verkopen die daadwerkelijk hun effectiviteit hebben bewezen.

U kunt erop vertrouwen dat de producten welke DISOLUT verkoopt goed zijn, de eigenaar en zijn zoon (inmiddels 10 jaar, lactose-intolerant vanaf zijn geboorte) gebruiken ze tenslotte zelf ook.