Lactase Tabletten Kopen? Bestel Nú Online | Disolut | Gratis verzending

Lactase tabletten

Wanneer u last heeft van een lactose intolerantie dan ervaart u hier klachten van. Het is voor ons helaas niet toegestaan om de ziekteklachten te noemen, dit komt omdat onze producten onder de gezondheidsproducten vallen.

Wij hebben ons daarom te houden aan de regelgeving van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Wat we wel mogen zeggen is dat lactase-enzym de vertering van lactose verbetert bij personen die lactose moeilijk verteren. Het kan dus positieve effecten hebben voor de klachten die u ervaart.

Wanneer u een lactose intolerantie heeft kunnen onze lactase tabletten dus een positief effect hebben.

Bekijk producten   Neem contact op


Lactase tabletten bijwerkingen

Het is mogelijk om tabletten in te nemen, deze verbeteren de vertering van lactose door het gebruik van lactase enzym. Gebruikt u deze tabletten, dan is het zelfs mogelijk om wel een product met lactose te nemen. Afhankelijk van de mate van intolerantie en het melkproduct kunt u 1 tot 3 pillen Disolact lactase gebruiken. Deze pillen neemt u in, tegelijkertijd met het gebruiken van het melkproduct.

Er zijn geen gegevens bekend over het gebruik van lactase pillen tijdens een zwangerschap. Wanneer u zwanger bent is het goed om een arts te raadplegen wanneer u lactase pillen wilt gebruiken. Een arts heeft de medische kennis om u een goed advies te geven.

Wanneer u diabeet bent is het goed om uw diabetes verpleegkundige of behandelend arts te raadplegen. Door het gebruik van lactase tabletten zal de lactose zich (normaal) omzetten in onder andere glucose. Glucose heeft direct invloed op uw bloedsuikerspiegel.

Lactase tabletten ervaringen

Klanten van ons die al eerder lactase pillen hebben gebruikt zijn positief. “Ik kwam net terug uit New York en heb pizza’s, belegde broodjes, pasta, cheeseburgers en frappucino’s gehad. Goed voor de lijn? Nee! Last gehad? Nee! Een erg geslaagd weekend dus! Leve Disolact.”

Erg leuk om te lezen en mooi om te lezen dat de producten een positieve werking hebben. Een andere reactie van een van onze klanten. “Hoera, na jarenlang ‘zeuren’ hebben wij het gevonden, Disolut! Onze zoon kan nu bijna alles eten als hij maar ‘een pilletje’ bij zich heeft.

Wat een uitvinding, dank, het maakt het leven van ons kind een stuk leuker.” Ook kinderen hebben baat bij het gebruik van lactase tabletten.


Lactase tabletten kopen

Samenvattend kunnen we zeggen dat het niet meer zo is dat u met een lactose intolerantie geen melkproducten kunt gebruiken. Het is met lactase pillen prima mogelijk om reguliere melkproducten te gebruiken en klachten voor een groot deel te voorkomen.

Deze pillen bevatten het enzym lactase. In onze webshop is het mogelijk om lactase pillen te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een probeerverpakking lactase pillen te bestellen. Hoe geweldig is het als u straks weer gewoon een taartje of ijsje kunt eten? Heeft u vragen na het lezen van deze informatie over lactase tabletten, neem dan contact met ons op.

We zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch te bereiken.

Bekijk producten   Neem contact op

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen