Invertase, probeer het zelf en ervaar de energie | Disolut

Invertase


Wat is Invertase?

Invertase is een enzym welke saccharose splitst in glucose en fructose. Omdat de naam van het enzym an sich een duidelijke naam is hebben wij ervoor gekozen om ons product ook zo te noemen. Alle suikers die wij binnen krijgen, moeten worden afgebroken door ons lichaam, zodat het verder verwerkt kan worden. Sacharose (tafelsuiker) bestaat uit een glucose eenheid verbonden met een fructose eenheid. Deze eenheden moeten in onze darmen van elkaar af worden gebroken, om door de darmwand opgenomen te kunnen worden in ons lichaam. Op deze manier kan het lichaam hier energie uit halen.


Suikers/koolhydraten

Suikers behoren tot de koolhydraten. Er komen verschillende soorten suikers voor in onze voeding, zoals melksuiker (lactose), vruchtensuiker (fructose) en tafelsuiker (Sacharose). Sacharose, ook wel sucrose of tafelsuiker genoemd, is erg zoet en komt van nature voor in bijvoorbeeld suikerriet en suikerbiet. Sacharose is een disacharide en bestaat uit een glucose-eenheid verbonden met een fructose-eenheid.


Waar zit Sacharose in?

Sacharose komt tegenwoordig in veel voedingsmiddelen voor. Het kan van nature in onze voeding aanwezig zijn, bijvoorbeeld in fruit en maïs. Sacharose komt ook voor in suikerbieten en suikerriet. Uit suikerbiet en suikerriet wordt kristalsuiker gewonnen.


Quatrase Forte

Quatrase Forte 36 capsules


Starchway 50 capsules

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen