Invertase, probeer het zelf!

Invertase


Wat is Invertase?

— Het product Invertase is helaas niet meer verkrijgbaar. Als alternatief kunt het product Starchway of Quatrase gebruiken, welke ook het Invertase enzym bevatten.–

Invertase is een enzym welke saccharose splitst in glucose en fructose. Omdat de naam van het enzym an sich een duidelijke naam is hebben wij ervoor gekozen om ons product ook zo te noemen. Alle suikers die wij binnen krijgen, moeten worden afgebroken door ons lichaam, zodat het verder verwerkt kan worden. Sacharose (tafelsuiker) bestaat uit een glucose eenheid verbonden met een fructose eenheid. Deze eenheden moeten in onze darmen van elkaar af worden gebroken, om door de darmwand opgenomen te kunnen worden in ons lichaam. Op deze manier kan het lichaam hier energie uit halen.


Gebruik van INVERTASE

Invertase, Saccharose, tafelsuiker, sucrose

Het is erg lastig om aan te geven hoeveel capsules u per keer dient in te nemen. Dit varieert per persoon en is afhankelijk van de mate van intolerantie en de portiegrootte. Ons standaard advies is: één tot drie capsules innemen voor de maaltijd. Het is geen probleem om meerdere capsules per dag in te nemen, tot een maximum van 15 capsules per dag. Heeft u moeite met het doorslikken van de capsules? U kunt de capsules gerust open draaien en de inhoud over de voeding strooien, of innemen met wat vloeistof.

INVERTASE is circa een half uur werkzaam, hierna dient u bij een nieuwe maaltijd wederom één tot drie capsules in te nemen.

Download HIER de folder.


Suikers/koolhydraten

Suikers behoren tot de koolhydraten. Er komen verschillende soorten suikers voor in onze voeding, zoals melksuiker (lactose), vruchtensuiker (fructose) en tafelsuiker (Sacharose). Sacharose, ook wel sucrose of tafelsuiker genoemd, is erg zoet en komt van nature voor in bijvoorbeeld suikerriet en suikerbiet. Sacharose is een disacharide en bestaat uit een glucose-eenheid verbonden met een fructose-eenheid.


Waar zit Sacharose in?

Sacharose komt tegenwoordig in veel voedingsmiddelen voor. Het kan van nature in onze voeding aanwezig zijn, bijvoorbeeld in fruit en maïs. Sacharose komt ook voor in suikerbieten en suikerriet. Uit suikerbiet en suikerriet wordt kristalsuiker gewonnen.


Ingrediënten

  • INVERTASE bevat het enzym Invertase (250 units), Calcium carbonaat (vulstof), HPMC (vegetarische “gelatine” capsule).
  • INVERTASE is geschikt voor vegetariërs.
  • INVERTASE is geschikt voor iedere leeftijd. Bij kinderen onder de vier jaar is het advies om de capsule open te draaien en alleen de inhoud in te nemen met wat vloeistof. De reden hiervoor is, dat de capsules soms lastig door te slikken zijn voor kinderen.

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen