Gluco-Amylase | Ontdek Onze Producten | DISOLUT

Gluco-Amylase


Gluco-Amylase en zetmeel

Een van de enzymen die helpen bij het verteren van zetmeel is gluco-amylase. Zetmeel valt onder de suikers oftewel koolhydraten. Doorgaans worden koolhydraten in het lichaam omgezet in glucose. Glucose speelt een belangrijke rol bij de levering van energie in het lichaam. Gluco-amalyse is een van de enzymen in het lichaam die het verteren van koolhydraten mogelijk maken. Wanneer we zetmeel analyseren kunnen we zien dat het gaat om een lange keten van glucosemoleculen aan elkaar vast. Dit wordt ook wel een polymeer genoemd. Naast gluco-amalyse zijn er nog meerdere enzymen in het lichaam nodig om zetmeel te kunnen verteren.

Bij een tekort aan gluco-amylase in het lichaam is het niet mogelijk om de lange ketens van glucose moleculen goed af te breken. Dit zorgt ervoor dat de voedingstoffen in de dikke darm terecht komen. Hier zal fermentatie plaatsvinden wat kan zorgen voor vervelende klachten. DISOLUT heeft een product ontwikkeld wat mogelijk ondersteuning kan bieden. Het product bevat o.a. gluco-amylase. We geven er graag meer informatie over.


Producten van DISOLUT

Het product Starchway bevat de enzymen invertase (7500 units) en gluco-amylase (2500 units). Houdt altijd rekening met het feit dat het om een voedingssupplement gaat. Een gezonde levensstijl en gevarieerde evenwichtige voeding zijn belangrijk en supplementen zijn hier geen vervanging voor. Ervaart u klachten bij het nuttigen van bepaalde voedingsmiddelen met koolhydraten? Overleg dan altijd eerst met uw huisarts of diëtist voordat uw stappen neemt. Een huisarts of diëtist kan de juiste diagnose stellen. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk producten Neem contact op

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen