FAQ DAOfood Plus | Disolut

FAQ DAOfood Plus

Hier kunt u veel vragen en antwoorden terugvinden over het nieuwe product DAOfood Plus en de reden waarom wij DAOSIN niet meer verkopen. Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Dan kunt u ons gerust mailen of bellen!

Ja, dat kan. U kunt de informatiefolder over DAOfood Plus lezen via deze link. Wanneer u hierna nog meer vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen.

DAOfood Plus is een voedingssupplement en het bevat capsules met het enzym Diamine Oxidase (DAO), Vitamine C en Quercetine.

DISOLUT is sinds 2014 distributeur van DAOSIN. Helaas zijn wij nu geen distributeur meer. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u erg vervelend is. Daarom zijn wij direct heel hard aan de slag gegaan om vanaf 1-1-2021 weer een product beschikbaar te hebben voor histamine intolerantie. Dit is ons gelukt, vanaf 1-1-2021 hebben wij een vergelijkbaar en zelfs nog beter product te koop: DAOfood Plus. DAOfood Plus bevat net als DAOSIN het enzym Diamine Oxidase (DAO). Wat het product DAOfood Plus nog beter maakt, is dat het 22.000 HDU DAO-enzym bevat en ook nog Vitamine C en Quercetine.

DISOLUT was sinds 2014 distributeur van Daosin. Wij zijn nu geen distributeur meer van DAOSIN in NL, vandaar dat wij dit product ook niet meer verkopen. Gelukkig kunnen wij u nu een goed en zelfs beter alternatief bieden: DAOfood Plus.

Dat kan zeker! Wij hebben proefmonsters gemaakt, zodat u eerst een proefmonster van dit nieuwe product kunt uitproberen. Voor een klein bedrag kunt u het proefmonster hier bestellen op onze website, of stuur ons even een mailtje (info@disolut.com).

  • DAOfood Plus bevat 22.000 HDU van het enzym Diamine Oxidase per capsule. Dit is 2x zoveel dan DAOSIN per capsule bevat (10.000 HDU). Hierdoor kan met 1 capsules dus ook 2x zoveel histamine verteerd worden en is het effectiever.
  • De tabletjes met het Diamine Oxidase enzym zijn maagzuurresistent en daardoor komt het enzym pas vrij in de darmen, waardoor het maximaal effect heeft.
  • Naast het enzym Diamine Oxidase bevat DAOfood Plus ook Vitamine C
  • DAOfood Plus bevat ook Quercetine. Quercetine is een flavonoïde

De werkzame stof in DAOfood Plus is: het Diamine Oxidase enzym. Dit is dus dezelfde werkzame stof als Daosin bevatte. Daarnaast bevat DAofood Plus ook nog de werkzame stoffen Vitamine C en Quercetine. Hoofdzakelijk is de werking dus hetzelfde, maar DAOfood Plus werkt zelfs nog beter, omdat het 22.000 HDU Diamine Oxidase per capsule bevat en DAOSIN 10.000 HDU per capsule.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit verwarrend lijkt. Bij enzymen is het echter zo dat het aantal mg niet veel zegt over de effectiviteit/sterkte van het enzym. Dit is vaak in verschillende sterktes te krijgen. Het varkensnierextract met diamine oxidase wat gebruikt wordt voor DAOfood Plus bevat meer HDU per gram, waardoor het 22.000 HDU per capsule bevat.

Het klopt dat het maximum aantal capsules wat per dag mag ingenomen worden op de verpakking van DAOSIN stond op meer dan 3 capsules. Echter is er nu door de Europese commissie bepaald dat er maximaal 3 capsules per dag ingenomen mogen worden, wat gelijk staat aan 0,9 mg Diamine Oxidase.

Ja, dat kan zeker. Het handige aan DAOfood Plus is dat het capsules bevat met in elke capsule 4 tabletjes. 2 witte/beige tabletjes met 22.000 HDU van het enzym Diamine Oxidase, 1 groen tabletje met 38 mg Quercetine en 1 bruin tabletje met 20 mg Vitamine C. Wanneer u geen Quercetine wilt innemen, maar wel DAOfood Plus wilt gebruiken, kunt u het groene tabletje met Quercetine uit de capsule halen.

Load More

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen