DISOLUT Magazine - Disolut

DISOLUT Magazine

DISOLUT Presents: Het allereerste DISOLUT Magazine!

Iedereen moet van lekker eten kunnen genieten, ook als je een voedingsintolerantie hebt! Dat is waar wij ons bij DISOLUT iedere dag voor inzetten. Niet alleen door producten te ontwikkelen tegen voedselintoleranties, maar ook met tips, adviezen en speciale recepten die het leven met een voedselintolerantie gemakkelijker en leuker maken. Daarom hebben we nu speciaal voor jullie het DISOLUT Magazine!

Zeker rond de feestdagen is het fijn om samen met je familie en vrienden van het kerstdiner te genieten. Maar hoe doe je dat als je geen melkproducten of koolhydraten verdraagt? Moet je dan voor jezelf een apart diner koken? Wat ons betreft is dat absoluut niet nodig, er zijn voldoende heerlijke FODMAP- en histamine-arme kerstrecepten waarvan je samen met je gasten kunt genieten. We hebben er een aantal voor je verzameld in dit magazine. Naast lekker, zijn de gerechten ook eenvoudig te bereiden, je hoeft er echt geen chef-kok voor te zijn. En alle ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt. Dus hup de keuken in en roeren, bakken, braden maar!

Naast de kerstrecepten en tips en adviezen voor het omgaan met je voedselintolerantie, vind je in dit magazine ook informatie over onze producten voor de verschillende voedingsintoleranties. Dan weet je precies welk product het beste bij jou past en je van je klachten af kan helpen.

Veel lees-, kook- en bakplezier met deze allereerste editie van het DISOLUT Magazine en alvast fijne feestdagen en een gezond en klachtenvrij nieuwjaar!

Download het magazine hieronder GRATIS!

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen