Disclaimer - Disolut

Disclaimer

Wij staan volledig achter onze producten, echter het effect van voedingssupplementen is niet onbeperkt en wij zullen u nooit adviseren te stoppen met uw huidige medicijnen.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

De sites van DISOLUT zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

Voedingssupplementen kunnen helpen, het zijn echter geen medicijnen die kunnen genezen. Ieders lichaam is anders, voedingsupplementen kunnen dan ook per persoon (iets) anders werken.

Zoals het ongezond is om 20 bananen per dag te nuttigen, is te veel voedingssupplement ook niet gezond voor uw lichaam.

Alle informatie op onze websites, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor zowel indirecte als directe schade die kan ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op onze sites. Door de bezoeker van de site, noch door derden, kan ooit enige claim aan dit bezoek en/of de op de website gepresenteerde informatie ontleend worden.

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen