Aanvulling op DETOXNER-medicatie | DISOLUT.com

DETOXNER


DISOLUT: aanvulling op DETOXNER

Indien u last heeft van een prikkelbare darm, is het mogelijk dat uw huisarts u DETOXNER heeft voorgeschreven. DETOXNER PDS (prikkelbare darm syndroom) medicatie is een kuur. Doordat het prikkelbare darm syndroom in verschillende gradaties kan voorkomen is het moeilijk te zeggen of DETOXNER ook voor u helpt. Indien u over de symptomen van het prikkelbare darm syndroom beschikt raden wij u aan om langs te gaan bij uw huisarts of diëtist. Hij of zij kan u voldoende informatie geven over PDS. Omdat DISOLUT gezondheidsproducten en voedingssupplementen aanbiedt, houden wij ons aan de regelgeving van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Deze regelgeving beschrijft dat DISOLUT geen symptomen mogen noemen van het prikkelbare darm syndroom. Er is uiteraard voldoende online informatie beschikbaar over de symptomen en wij verwijzen u graag naar onafhankelijke partijen:

Bekijk producten Neem contact op


Ondersteunende producten van DISOLUT

Indien uw huisarts een DETOXNER kuur aan u voorschrijft is het hiernaast ook mogelijk om een verandering door te voeren in uw voedingspatroon. Voor veel patiënten met een prikkelbare darm is het wijzigen van het voedingspatroon een goede zet. Uit wetenschappelijk onderzoek is immers gebleken dat het vermijden van diverse voedingsstoffen een afname van buik- en darmklachten als gevolg heeft. Veel van deze voedingsstoffen bevinden zich in de FODMAP. Indien uw prikkelbare darm is ontstaan door een intolerantie van lactose, kunt u mogelijk baat hebben bij de producten van DISOLUT.

DISOLUT heeft zich gespecialiseerd in supplementen die de buik- en darmklachten van PDS-patiënten mogelijk verminderen. De producten van DISOLUT kunnen, in combinatie met DETOXNER extra ondersteuning bieden waardoor uw buik- en darmklachten mogelijk afnemen.

Bekijk producten Neem contact op

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen