Daosin - Diamine Oxidase bevattend voedingssupplement | Disolut.com

Daosin


daosin, hit, histamine, histamine intolerantie

Wat is Daosin?

Daosin is een Diamine Oxidase (DAO) enzym bevattend voedingssupplement. Het is een voedingssupplement en GEEN anti histaminica Daosin is verkrijgbaar in een verpakking met 50 capsules.


Hoe werkt Daosin?

De capsule lost op in uw dunne darm waardoor het enzym Diamine Oxidase vrijkomt en zich vermengt met uw voedsel. Histamine die verteerd wordt, kan niet via de darm naar de bloedbaan migreren.

daosin,histamine intolerantie, histaminase, diamine oxidase

De vertering van histamine door diamine-oxidase.


Hoe gebruik je Daosin?

Neem 1-3 capsules Daosin in met wat water vlak voor de histamine bevattende maaltijd. De hoeveelheid in te nemen capsules hangt af van uw mate van histamine intolerantie en de hoeveelheid histamine in de voeding. Het blijft ongeveer 45 minuten werkzaam in de darmen, neemt u hierna weer voeding in met veel histamine, dan dient u wederom 1-3 capsules in te nemen. Maximaal 12 capsules per dag gebruiken.


Wat zit er in Daosin?

Daosin bevat Diamine Oxidase, dat gewonnen is uit een extract van varkensnier. Het is dan ook niet geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten gecoate korreltjes Diamine Oxidase. Door deze coating kan het enzym zonder problemen de maag (maagzuur) passeren en zijn werk doen in de dunne darm.

Andere ingrediënten van de capsules zijn: HPMC (vegetarische gelatine), stabilisatoren: microkristallijn cellulose, saccharose (suiker), rijstzetmeel, hydroxypropyl cellulose. Ascorbinezuur (Vit. C). Coating: shellac, verdikkingsmiddelen: polyvinylpolypyrrolidon, gemodificeerd zetmeel, carboxymethylcellulose, varkensnier extract met 7% natuurlijk diamine oxidase (DAO), drager: polyvinyl polypyrrolidon, antiklontermiddel: talk, bevochtigingsmiddel: glycerol.


Is Daosin veilig?

Kort maar krachtig: ja. Het actieve bestanddeel Diamine Oxidase is een enzym, dit houdt in dat hij maar één actie kan doen: ingrijpen op histamine. Doordat diamine-oxidase een relatief groot enzym is kan deze niet door de maag-darm wand en kan hierdoor ook niet in de bloedbaan terechtkomen. Een eventueel teveel ingenomen hoeveelheid verlaat dus gewoon het lichaam via de ontlasting.

Veel gestelde vragen

DISOLUT is onze bedrijfsnaam, het is een acronym voor DIetary SOLUTions (dieet oplossingen), DISOLACT is de merknaam van ons lactase producten.

Nee, helaas niet. Zorgverzekeraars mogen al enige jaren geen voedingssupplementen meer vergoeden. Mogelijk zit het wel meeverzekerd in uw aanvullend pakket, u kunt hiervoor het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Wanneer u de bestelling voor 21:00 uur op onze site besteld en betaalt, wordt de bestelling dezelfde werkdag nog ingepakt en opgestuurd. U kunt de bestelling dan vaak de volgende werkdag thuis verwachten. Op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post, dit zijn dus ook geen werkdagen. Het kan zijn dat het een enkele keer 2 of 3 werkdagen duurt voordat u de bestelling thuis heeft, door vertragingen bij de verzendservice als PostNL bijvoorbeeld.

Load More

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen