DAOfood mini tabletten | Disolut

DAOfood mini tabletten

Wat zijn DAOfood mini tabletten?

DAOfood mini tabletten is een Diamine Oxidase (DAO) enzym bevattend voedingssupplement. Het is een voedingssupplement en GEEN anti histaminica. DAOfood mini tabletten verkrijgbaar in een dispenser van 60 mini tabletten. Wilt u het eerst eens uitproberen? Bestel dan eerst een proefmonster van 5 tabletten.

Lees hier de veelgestelde vragen over DAOfood, en waarom DAOSIN niet meer verkrijgbaar is: https://www.disolut.com/faq-daofood-plus/


Hoe werken de DAOfood mini tabletten?

Wanneer je één tablet DAOfood mini tabletten vlak voor de maaltijd inneemt, lost het tabletje langzaam op in de dunne darm waardoor het enzym Diamine Oxidase vrijkomt en zich vermengt met het voedsel.

Histamine die hierdoor verteerd wordt, kan zo niet via de darm naar de bloedbaan migreren.


Hoe gebruik je de DAOfood mini tabletten?

Neem één tablet DAOfood mini tabletten in met wat water vlak voor de histamine bevattende maaltijd. Maximaal 3 tabletten per dag gebruiken.


Wat zit er in de DAOfood mini tabletten?

DAOfood Plus bevat het enzym Diamine Oxidase, dat gewonnen is uit een extract van varkensnier. Het is dan ook niet geschikt voor vegetariërs. 

De ingrediënten van de DAOfood mini tabletjes zijn: Vulstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose; Varkensnier eiwit extract met 7% Diamine Oxidase (DAO); Glansmiddel: ethylcellulose; aardappelzetmeel; Stabilisatoren: natriumalginaat, magnesiumstearaat; Middellange ketenvetzuren; Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; Stabilisatoren: oliezuur, stearinezuur.

Bevat per tablet 4,2 mg varkensnier eiwit extract met 0,3 mg Diamine Oxidase.

De DAOfood mini tabletten bevatten geen allergenen. Niet geschikt voor vegetariërs.


Zijn de DAOfood mini tabletten veilig?

Het product is veilig om te gebruiken. Het actieve bestanddeel Diamine Oxidase is een enzym, dit houdt in dat het maar één actie kan doen: ingrijpen op histamine.

Doordat Diamine Oxidase een relatief groot enzym is kan deze niet door de maag-darm wand en kan hierdoor ook niet in de bloedbaan terechtkomen. Een eventueel teveel ingenomen hoeveelheid verlaat dus gewoon het lichaam via de ontlasting.

Wat is het verschil met de DAOfood Plus?

De DAOfood mini tabletten bevatten enkel het Diamine Oxidase enzym, verpakt in een klein tabletje (doorsnede 5mm). De DAOfood Plus bevat naast Diamine Oxidase ook vitamine C en Quercetine, verpakt in een capsule. Zowel de DAOfood mini tabletten als de DAOfood Plus capsules bevatten 20.000 – 30.000 HDU per tablet/capsule.

Veelgestelde vragen

[ultimate-faqs include_category=’veelgestelde-vragen-daofood’]

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen