Probiotica als Alflorex | Ontdek Onze Producten | DISOLUT

Alflorex


Alflorex en probiotica.

Onze darmen beïnvloeden onze gezondheid. Heeft u darmklachten dan zult u verschillende symptomen ervaren. Veel mensen grijpen in eerste instantie naar probiotica. Een bekend supplement binnen de probiotica is Alflorex. Een voedingssupplement dat Bifidobacterium infantis 35624® bevat. Bij DISOLUT kunnen wij ons voorstellen dat u wilt weten wat Alflorex en probiotica zijn en welke invloed dit kan hebben op eventuele darmklachten die u ervaart zoals prikkelbare darm syndroom of spastische darm.

Bekijk producten Neem contact op


Wat is probiotica?

Probiotica zijn levende bacteriën die een positief en gunstig effect op de gezondheid kunnen hebben. Hiervoor dient er wel een bepaalde hoeveelheid van de probiotica genuttigd te worden voordat het nut heeft op uw gezondheid. Mensen met darm klachten zoals het prikkelbare darm syndroom (PDS) staan vaak bekend als gebruikers van probiotica.

Probiotica zijn in de supermarkt en in biologische winkels verkrijgbaar als gefermenteerde drankjes, yoghurtdrank of als voedingssupplement (capsules of sachetjes). Er zijn veel verschillende soorten probiotische bacteriën en deze dienen in een grote hoeveelheid aanwezig te zijn wil het effect hebben.


De probiotica Alflorex

Een van de bekendste supplementen binnen de probiotica is Alflorex. Alflorex bevat de Bifidobacterium infantis 35624®. Dat is een mond vol, maar houdt in dat dit de bepaalde bacterie is die hierin verwerkt zit. Er zijn zeer veel verschillende probiotica op de markt.

Alflorex wordt vooral gebruikt met mensen die gediagnosticeerd zijn met het prikkelbare darm syndroom. De grote hoeveelheid bacteriën zou kunnen bijdragen aan het in stand houden van een gezonde darmflora en bijpassende normale stoelgang.

Prikkelbare darm komt vaak door een intolerantie voor bepaalde voedingsproducten. Probiotica worden vaak gemaakt met deze producten. Denk hierbij aan een yoghurt drink (lactose) of het toevoegen van gluten. Lactose en fructanen/galactanen behoren tot de FODMAP-groep die PDS kunnen veroorzaken.


Probiotica werking van Alflorex

Probiotica als Alflorex werken doordat zij levende bacteriën in uw lichaam brengen. Omdat uw lichaam ervoor gemaakt is om eten te verteren dient het aantal bacteriën in de probiotica groot te zijn. Is dit niet het geval dan zullen de meeste bacteriën de maag niet overleven en niet aankomen in uw darmen. Er zijn veel verschillende probiotica verkrijgbaar. Alflorex is er een van, maar er zijn veel verschillende probioticum verkrijgbaar. Er is veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werking van probiotica en darmklachten.

Twijfelt u of u de juiste probiotica heeft en u heeft een lactose intolerantie dan dient u dit altijd te overleggen met uw huisarts of diëtist. Vooral als u een prikkelbaar darm syndroom of ander darm syndroom heeft kan een arts of diëtist bepalen of er reden is om een bepaald probioticum op te nemen in de behandeling of om uw voeding aan te passen of te ondersteunen met andere voedingssupplementen zoals die van DISOLUT.

Geen probiotica maar voedsel intolerantie producten

DISOLUT biedt voedingssupplementen die gericht zijn op voedsel intoleranties. Het slikken van bepaalde probiotica kan uw klachten eventueel verergeren, omdat de inhoud een bepaald product bevat wat u niet goed kunt verteren. De producten van DISOLUT kunnen u eventueel ondersteunen om probiotica beter te kunnen verwerken. Overleg altijd met uw arts of diëtist voordat u belangrijke beslissingen neemt van uw probiotica of supplementen inname.

Bekijk producten Neem contact op

Blijf op de hoogte van onze producten en aanbiedingen